Find ejendom

Særdeles velholdt bolig og erhvervsejendom sælges - masser af muligheder

Fyrrely 11, 7451 Sunds
Samlet bygningsareal: 501 kvm.
Grund areal: 2.500 kvm.
Salgspris: Kr. 1.950.000,-
Se prospekt for Fyrrely 11, 7451 Sunds

Beskrivelse

Ejendommen er beliggende i byen Sunds. Sunds er en by i Midtjylland med 4.111 indbyggere, beliggende 6 km sydvest for Ilskov, 13 km nordvest for Ikast og 9 km nord for Herning. Byen ligger syd for Sunds Sø, hvor landevejen fra Herning deler sig og går henholdsvis vest om søen til Skive og øst om søen til Viborg. Byen er centerby i Herning Kommune. 

Ejendommen er opført af den nuværende ejer, der i en årrække drev vognmandsforretning fra ejendommen, ligesom familien havde privatbolig på ejendommen. 

Ejendommen sælges fri for lejere og til købers disposition.

Ejendommen består af et parcelhus i to etager samt en større dobbelt garage og en carport.

Bygningerne fremstår i en rigtig god vedligeholdelsesmæssig stand.

Stuehuset er indrettet med bryggers, spisekøkken, entre og bad samt en stor stue og et kontor i stueetagen. Der er gulvvarme i entre, bad, køkken og bryggers.

Der er olieudskiller i forbindelse med garageanlægget, hvor portene er 3,60 m i højden. Ved besigtigelsen kunne det konstateres at der er varmekilde i garageanlægget, hvilket dog ikke fremgår af BBR. Der er mulighed for at udvide garageanlægget fra bagvæggen og ud.

Udenoms arealer er udlagt til som parkering og tilkørsel, befæstet med betonsten. Det resterende areal er anlagt som have med beplantning. Haven er særdeles velplejet