Find ejendom

Kombineret bolig- og erhvervsejendom i høj kvalitet.

Enggårdvej 9, 7400 Herning
Samlet bygningsareal: 1.166 Kvm. iflg. BBR
Grund areal: 3.877 Kvm. iflg. tingbogen
Salgspris: Kr. 4.750.000,-
Se prospekt for Enggårdvej 9, 7400 Herning

Beskrivelse

Ejendommen er opført i 1973 og 2006, jf. BBR.

Ejendommen består af en overvejende boligdel opført i tegl og med tegltag, samt en erhvervsdel bestående af en regulær opvarmet lagerhal med 1. sal på 131 kvm., samt et indskudt dæk på 58 m2. Hallen er opført i beklædte betonelementer og med et saddeltag i eternit.

Bygningerne fremtræder overalt i en meget vel vedligeholdt stand. Alt er præget orden og ansvarlighed.

Erhvervsdelen (Hallen):
Hallen ha et samlet erhvervsarela på 666 kvm., hvoraf 535 kvm. er i grundplan, har en benhøjde på 4,00 m, og en kiphøjde på 7,50 m. I den nordlige ende af hallen er der et indskudt dæk, med en frihøjde under dækket på 2,50 m. Dækket anvendes p.t. som fitness rum. Lofterne i hallen er udført i Troldtex, der efterfølgende er malet. I den sydlige del af hallen er der indrettet kontorer og administration. I den sydlige ende af hallen er der indrettet 2 showrooms, kontor og køkken, på tilsammen 131 m2. Alt sammen fremtræder i en god og stilfuld udførelse og vedligeholdelse. I den nordlige ende af hallen, er der et indskudt dæk på ca. 58 m2, som ikke fremgår af BBR.


Boligen (Villaen):
Boligdelen er på 166 kvm., består af 3 stuer, opholdsstue, pejsestue og spisestue. Køkken/alrum, 4 værelser, soveværelse, samt 3 badeværelser. De indvendige materialer består af trælofter, blanke mure og vandskurede vægge, klinke-, tæppe- og trægulve. Garage med vaskerum. Inden for de seneste 8 år er samtlige vinduer og yderdøre i villaen udskiftet til træ/aluminium. Villaen fremstår såvel ude som inde, i en meget god vedligeholdelsesmæssig tilstand. Udenomsarealerne er præget af orden. I villaen er der et samlet erhvervsareal på 230 m2., der består af showroom m.m.

Carporten:
Carporten er på 21 m2. De resterende 83m2 anvendes som garage og vaskerum m.m., som en del af boligen, udov er de 166 kvm. ovenfor.

Udenomsarealerne er indrettet som tilkørsel med perlegrus. Desuden der er syd og omkring boligen anlagt en flot have, der bærer præg af, at tingene skal være i orden.