Ny udlejet butiksejerlejlighed i Herning sællges

Fonnesbechsgade 1, st., th., 7400 Herning
Samlet bygningsareal: 179 kvm. iflg.g tingbogen. 158 kvm. erhverv.
Salgspris: Kr. 1.695.000,-
Se prospekt for Fonnesbechsgade 1, st., th., 7400 Herning

Beskrivelse

Ejendommen er beliggende I Fonnesbechsgade tæt på Herning Kongrescenter, Herning Station og Herning City. Der er mulighed for kantstensparkering i Fonnesbechsgade. Den store Danmarksgades parkeringsplads er beliggende lige bag ejendommen

Ejendommen er fra 1. AUGUST 2017 udlejer som klinik med personlig pleje. Lejer har uopsigligelighed indtil. 1. august 2020.

Ejendommen er ikke i anvendelse p.t.

Alternativt vil ejendommen være velegnet til anden anvendelse, f.eks. klinik med behandlerrum, idet der er indrettet flere behandlerrum. Ejendommen er gennemgribende renoveret inden for de seneste år. De lette skillevægge er placeret oven på et gennemgående gulv, hvilket øger fleksibiliteten uden udgifter til nye gulve.

Ejerlejligheden er en af 2 butiksejerlejligheder i en ejendom med 2 butikker og 8 boliger.

Ejerlejligheden fremstår i en særdeles god stand.

Ejendommen er indrettet med butik med nedgang til kælder, 5 behandlerrum, køkken, lager, toilet med bad samt et mindre disponibelt rum. Alt fremstår i en flot finish. Rumadskillelserne består af lette vægge, der er placeret på et gennemgående gulv, hvorved ændringer ikke bliver så gennemgribende.

Der er desuden indgang til ejendommen fra gården, der fremstår som gårdareal. Hvor der til ejerlejligheden er 1 stk. parkeringsplads der hører til ejendommen. Der er mulighed for kundeparkering på Danmarksgades parkeringsplads og  i Fonnesbechsgade.