Find ejendom

Nyere regulær butiksejendom med gode parkeringsforhold.

Glentevej 16, 7400 Herning
Samlet bygningsareal: 1700 kvm. inkl. 446 kvm. kælder
Grund areal: 4.645 kvm.
Årlig leje pr. kvm: kr. 600,- ekskl. drift for stueetagen
Se prospekt for Glentevej 16, 7400 Herning

Beskrivelse

Det samlede areal udgør 1.254 m2 fordelt på ca. 950 m2 butik og ca.300 m2 varemodtagelse, kølerum m.m. Hertil kommer kælder på 446 m2 indrettet som lager og med personalerum.

Lejemålet er fordelt på to etager. Stueetagen er indrettet som butikslokale med lagerlokale og kølerum beliggende i den ene sidde. Der findes desuden et mindre kontor. Kælderen indeholder personalerum m.m. Der er vareelevator med en kapacitet på 1.000 kg. Mellem kælderen og stueetagen.

Lokalerne overtages som de er og forefindes.

Ejendommen, der er opført i 2011, fremtræder i en almindelig god vedligeholdelsesmæssig stand. Ejendommen er beliggende i et større boligområde næsten midt i Herning by. Et område der overvejende er præget ag fritliggende enfamiliehuse og i den vis grad etagebyggeri. Der er gode tilkørselsforhold til ejendommen. Ifølge lokalplanen skal der være en parkeringsplads pr. 16 m2 butiksareal, hvilket betyder, at der er 80 parkeringspladser. Kravet om de mange parkeringspladser betyder, at en del af disse er anlagt på naboejendommen så det hele fremstår som en samlet ejendom. Der har været drevet dagligvarebutik/supermarked på adressen igennem årtier.

Opvarmning: Fjernvarme